|
Koupelová sůl SPA verbena citrus bath salt 250 ml
|
|
Kód: 96954
Expedice:
Záruka:
|
|
Koupelová sůl připraví pro Vaše tělo i duši osvěžující zážitek. Extrakt
verbeny Vám dodá energii. Výsledkem je sametově hebká pokožka.
|
|
|
Výjimečné léčivé vlastnosti minerálních pramenů jsou lidstvu známy již několik století. Proto se již delší dobu vědci zabývají tím, jak umožnit lázeňskou léčebnou kůru nejen lázeňským hostům, ale i těm, kteří lázně navštěvovat nemohou. V současné době se tento problém podařilo úspěšně vyřešit. Vřídelní sůl se vyrábí odpařováním minerální vody, která vyvěrá z vřídla. Tato sůl obsahuje všechny účinné přírodní látky ve stejném množství jako vřídelní voda vyvěrající přímo z pramenů. Výroba vřídelní soli probíhá s použitím nejnovějších technologií a za přísné hygienické kontroly. Zákazníku se tak dostává do rukou výrobek, který obsahuje stejné účinné látky jako minerální prameny v lázních, výrobek, který mu umožňuje absolvovat léčebnou kůru nejen v lázních, ale také v pohodlí svého domova. Vřídelní sůl obsahuje tajemství blahodárných účinků lázeňských minerálních pramenů. Výrobky s vřídelní solí pleť velmi šetrně čistí, regenerují a dokonce vyhlazují, doporučována je proto i pro stárnoucí či namáhanou pleť. Pravidelným používáním této kosmetiky lze dosáhnout výrazného zlepšení. Vřídelní sůl má schopnost přirozenou cestou odstraňovat nečistoty z těla, prokrvovat pokožku, osvěžovat a zjemňovat ji. Vřídelní sůl je schopna harmonizovat celý energetický systém organismu. Prospívá kondici i kráse a přispívá k rovnováze duše a těla. V lázni působí relaxačním a zklidňujícím účinkem, pomáhá tišit svalovou únavu, čistí a revitalizuje pokožku, a zároveň z ní odstraňuje nečistoty, nadbytečnou mastnotu a škodlivé látky.Tato exotická rostlina pochází z Chile a Argentiny. Její listy jsou silně aromatické a jakmile je promneme mezi prsty, ucítíme citrónovou vůni, která osvěží tělo a dodá mu energii, pomáhá též zmírňovat únavu a tíseň. Je využívána v kosmetice zejména pro své uklidňující účinky, spolehlivě tiší podráždění. Olej, destilovaný z jejích listů, je významnou složkou mnoha parfémů.
|
|

|